"Cel care zambeste atunci cand lucrurile iau o intorsatura proasta s-a gandit deja pe cine sa dea vina."

Robert Bloch


Un an nou sau unul care acum trece?



"A trai inseamna timp?
Timpul este tot ceea ce nu intelegem?
Timpul este tot ceea ce nu suntem noi?
Exista timp acolo unde nu este nimic altceva?" (Nichita Stanescu)




Deja-vu sau nu... iata ca ma aflu din nou aici, scriind ultima postare din anul acesta.


Parca ieri ma gandeam ce imi doresc sa realizez in noul an. Ei bine, cu tot ceea ce am realizat, mai mult sau mai putin, timpul a fost necrutator si ne-a adus iar sfarsitul unui an in fata ochilor.


Timpul este cel care ne provoaca mereu la ceva nou: aspiratii noi, ganduri noi si chiar fapte noi. Putem sa ne propunem si la acest final de an cate ceva: sa fim mai buni, mai darnici, mai intelepti, mai harnici, mai increzatori in fortele proprii si mai iubitori decat pana acum. Sa invatam sa apreciem natura, oamenii de langa noi, iar mai pe scurt --> tot ceea ce ne inconjoara.


Timpul exista, chiar daca nu-l vedem sau nu-l simtim intotdeauna. Timpul este cel care ne invata anumite lucruri in viata. De asemenea, tot el este cel care ne ajuta sa ne implinim visele.


La multi ani 2011 !!

2 Pareri:

Lil Orcu' spunea...

Într-adevăr timpul ne este profesor şi ne învaţă pe parcursul vieţii, însă nu ne oferă decât şanse. Şansa de a face, de a spune, de a simţi şi tot aşa.

Partea proastă este că dacă nu ai învăţat la timp din timp, nu te aşteaptă nimeni.

La mulţi ani Kyky şi să ne citim cu bine - sau poate mai mult - şi în noul an!

Kiki spunea...

Hey, lil orc :*

Oricine e dispus sa invete, poate. Timpul, dupa cum ai spus si tu, acorda sanse, asa ca va acorda acea sansa oricarei persoane interesate de ceva nou.
Nu trebuie sa te astepte nimeni. Poti face multe de unul singur sau macar cu ajutorul celor apropiati. Ceilalti, care nu vor sa te astepte, nu merita sa ii pastrezi ca si prieteni. Un om care tine la tine, nu te paraseste cand e furtuna. Vine si te ajuta sa iti continui drumul, iar daca nu reuseste, cade alaturi de tine.

Trimiteți un comentariu

Care e parerea ta?