"Cel care zambeste atunci cand lucrurile iau o intorsatura proasta s-a gandit deja pe cine sa dea vina."

Robert Bloch


E timpul sa patinam

Dragi cititori, pasionaţi (sau nu neapărat) ai patinajului, postarea aceasta vi se adresează.
După cum majoritatea persoanelor, care locuiesc acum în Cluj, ştiu, patinoarul Club Arena, situat în Piaţa Unirii, ar fi trebuit să fie deschis publicului încă de ieri. Totuşi, cei care se ocupă de aranjarea lui au avut grijă să nu fie gata la timp, astfel încât, deschiderea sa va fi amânată până pe 6 decembrie (din câte mi s-au spus), iar programul va fi zilnic, între orele 10.00-22.00.
Aşadar, toţi cei care doriţi să patinaţi marţi, după ora 18.00, ne vom întâlni (mai mult ca sigur) pe acolo.
Sfat pentru persoanele care ştiu patina, le place şi vor s-o facă des iarna aceasta şi cele viitoare, dar NU au patine: ştiu că este relativ comod să le închiriezi, dar pe lângă faptul că nu e tocmai sănătos, nu e nici ieftin (şi uneori nici nu găseşti măsura ta). Preţul închirierii patinelor este de aproximativ 10 lei, intrarea 15 lei pentru adulţi, iar 10 pentru copii (cel puţin în 2010 aşa a fost). Dacă stăm să facem un calcul elementar, rezultatul ce-l primim e următorul: 25 lei/sesiunea de aproximativ 2 ore. Patinatul o dată la două săptămâni înseamnă deja 150 lei/3 luni de iarnă. Ia calculaţi dacă aţi merge mai des.
Astfel, decât să tot daţi banii pe închiriatul patinelor purtate de N oameni la rând, mai bine depuneţi efortul de a vă cumpăra o pereche de patine personale (preţul lor variază undeva între 80 şi 200 de lei, în funcţie de model. Categoric există şi mai scumpe, dar nu ne interesează).
Sper să ne vedem pe gheaţă, cât mai des posibil!


PS.: Să nu cumva să uităm de minunatul vin fiert de după.


0 Pareri:

Trimiteți un comentariu

Care e parerea ta?