"Cel care zambeste atunci cand lucrurile iau o intorsatura proasta s-a gandit deja pe cine sa dea vina."

Robert Bloch


Aiurea

Zilnic vezi multe lucruri care te fac sa razi, sa te deprimi, sa-ti pui intrebari sau pur si simplu sa zici "ce aiurea".


"Aiurea" e un cuvant folosit des, cu diferite sensuri. Pentru mine, acest cuvant e ceva obisnuit. Mi se pare aiurea cand vad pe strada persoane imbracate atat de ciudat, incat ai zice ca acum au evadat de la circ (ma fac sa rad); ma intreb "oare ei nu se vad in oglinda?" (hmm.. se pare ca nu).


Se apropie cineva de mine si zice: "Te plac, nu vrei sa fii iubita mea?" ( :| Patetic.) Ce pot sa spun, nici flatata nu ma simt. Ii raspund cat se poate de ironic "Ba da, sa stii ca tu esti, cu siguranta, barbatul pe care l-am visat toata viata mea (eh, 17 ani.. e ceva, dom`le, habar n-ai prin cate am trecut - prostii). Vii, ma ~culegi~ de pe strada ca pe-o floare si ma ~plantezi~ in gradina ta. Sunt curioasa, te-ai gandit mult pana mi-ai pus intrebarea asta?". Pnm, replicile astea de macho deja au expirat de mult, helloooo!! Wake up. Asta e oameni buni, e aiurea sa "agati" asa o tipa, crezi ca-ti va sari in brate? No way!


Dai drumul tembelizorului. Butonezi telecomanda in speranta ca vei gasi ceva cu adevarat interesant ce se difuzeaza in acea "cutie". Nu gasesti nimic. Aiurea! Te opresti la Vh1... macar asculti o melodie buna (Sting - Every breath you take). Si cum toate lucrurile bune se termina repede, la fel s-a terminat si melodia; "nu-i nimic, urmeaza ceva mai bun", iti spui. Te-ai inselat. Inchizi TV-ul si iesi in oras. Te plimbi pe Eroilor. Ce vezi? Niste oameni, care isi zic "boss", stand in mijlocul trotuarului ore intregi sub niste umbrele imense, cu o cafea scumpa in fata lor (acele locuri se numesc terase - nenea, alooo! Exista si alte terase, care nu te usuca de bani dupa ce ai baut o cafea!!). Te-ntrebi "chiar n-au altceva mai bun de facut?"... ei bine, uite ca nu. In orice caz, eu prefer sa merg la un magazin aflat la parterul unui bloc, sa-mi iau o cafea 3 in 1, o sticla cu apa, sa merg pe Ceta, unde sa m-asez pe-o piatra si sa privesc orasul de la inaltime, impreuna cu cativa prieteni.


Acasa. Pornesc calculatorul, intru pe mess ca toti aia "cool". O multime de persoane logate. Imi apar mesajele offline. Zeci de mass-uri. Ce aiurea; ma enerveaza. Le dau ignore persoanelor care le-au trimis (bine... pt cateva zile, dupa care ii adaug din nou in lista :| ..weird). "Buzz!" Cat ma streseaza sunetu` asta. E o persoana pe care n-o cunosc prea bine care ma intreaba ce am patit, de ce sunt suparata, ca n`am vb de mult. Pai dom`le, daca nu vorbim o perioada, nu inseamna ca-s suparata! Poate pur si simplu am considerat ca nu am avut de povesti. Ii raspund "Sunt ok, nu-s suparata." Mess-ul e aiurea uneori. Exista atatea persoane care stau non-stop pe mess, in loc sa iasa in oras sa se intalneasca cu prietenii, sa povesteasca face 2 face. In fine, e treaba lor.


Fiecare dintre noi intalnim zilnic lucruri ciudate. Daca stau sa ma gandesc, sunt mii si mii de astfel de lucruri si nu as avea timp o viata intreaga sa le enumar. Deci, cel mai bine ar fi sa le luam ca atare: sunt lucruri ciudate; spunem "aiurea" si mergem inainte.

0 Pareri:

Trimiteți un comentariu

Care e parerea ta?