"Cel care zambeste atunci cand lucrurile iau o intorsatura proasta s-a gandit deja pe cine sa dea vina."

Robert Bloch


Iubirea

Ce e iubirea? Pe cine iubim cu adevarat? Cand si de ce iubim? Cum aratam iubirea? De ce unora le e teama sa-si marturiseasca iubirea fata de o alta persoana atunci cand aceasta este foarte puternica? Cand spunem ca iubim?


Putem atinge iubirea? Daca nu, atunci cum o simtim? Putem vedea iubirea? Daca nu, atunci cum o gasim? Putem mirosi iubirea? Daca nu, atunci cum simtim parfumul ei? Dar daca toate acestea le-am putea face, atunci de ce o refuzam?


[...]


Cand vad persoane care sunt impreuna de 2 zile si deja isi spun "te iubesc", imi pun intrebarea "Oare e adevarat?" ...Ce fel de iubire apare, asa, peste noapte? E complet aiurea. :| Si sa nu mai zic de copilele alea de 10-12 ani care "iubesc" si "sufera din iubire"...raman fara cuvinte. Ce stiu ele despre iubire?


Un exemplu de prostie omeneasca (asa ceva poti vedea numa` la noi in tara..) : la 13 ani sa fie insarcinata. Pai, mai frate, cum poti distruge in asa hal copilaria unei... pustoaice? Zici ca oamenii nu mai gandesc. Pentru ce aveti mintea aia, doar sa ocupe spatiu? Folositi-o!

0 Pareri:

Trimiteți un comentariu

Care e parerea ta?